Tilitoimistopalvelut luotettavasti ja henkilökohtaisesti

Tilitoimisto Satamatilit Oy

Tilitoimisto Satamatilit Oy on taloushallinnon ammattilainen. Toimistomme sijaitsee Iisalmessa, osoitteessa Satamakatu 8. Ota yhteyttä tai piipahda käymään!

Tavoitat meidät puhelimitse 017 814 960, sähköpostilla sekä yhteydenottolomakkeella.

Aukioloajat

Maanantai - Torstai klo 8-16
Perjantai 8-14  


Palvelemme sopimuksen mukaan myös muina aikoina.

Yhteydenottolomake

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Tilitoimisto Satamatilit Oy
Satamakatu 8
74100 IISALMI

Y-tunnus: 21776326
Puh: +358174424337

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Tilitoimisto Satamatilit Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 1Jaa

Henkilökuntamme

Tarja Hyvönen
Kirjanpitäjä
tarja.hyvonen@satamatilit.fi
puh 050 3095276

Heidi Hyvönen
Kirjanpitäjä, yo-merkonomi
 

Yhteystiedot:

Tilitoimisto Satamatilit Oy

Satamakatu 8

74100 IISALMI

017 814 960

tilitoimisto@satamatilit.fi

www.satamatilit.fiwww.satamatilit.fi